Rijlessen

RIJLESSEN

Sinds november 2011 is het toegestaan om al vanaf 16,5 jaar te beginnen met de rijopleiding. Bij het slagen voor de theorie- en praktijkexamen is het de bedoeling dat je vanaf 17 jaar 1 jaar onder begeleiding van een ervaren bestuurder rijdt.

Door vanaf de 17e alvast rijervaring op te doen moeten veel auto-ongelukken worden voorkomen.

Ben je 16,5 jaar en wil je achter het stuur zitten om zelfstandig in het rijden te worden en ook het plezier van het rijden te ervaren?

Dan ben je bij Rijschool Sisters op het juiste adres.Wij bieden zowel lespakketten als losse rijlessen voor vrouwen aan. De lessen worden aan de hand van een instructiekaart gegeven. De instructiekaart wordt zowel door de rijinstructrice als de leerling bijgehouden. Zo hebben beide inzicht in het verloop van het rijproces.

Wij adviseren onze leerlingen om met rijslessen van 60 minuten te beginnen en later in de rijopleiding over te gaan naar lessen van 90 minuten. Uiteindelijk ligt de keus in de handen van de leerling.

De eerste rijles is altijd spannend. Om onze leerling een beeld te geven over de duur van de rijopleiding.Houden we eerst een intake, ook wel een proefles genoemd. Hiermee krijgen wij een indruk de kennis die in huis is, vaardigheden, houding en leervermogen. Aan de hand hiervan adviseren wij de cursusaanpak en lesvorm die geschikt is voor onze leerling.

Ben jij er klaar voor om te leren rijden?

Regio Amsterdam

 Mina 06-45763805

Regio Den Haag

Saloua 06-24316063

Kamalia 06-43895760

Fikria 06-24597107

Open chat
Je kunt ons ook appen!
Welkom bij Rijschool Sisters!
Hoe kunnen wij jouw helpen?