Even in een paar woorden over ons.

RIJSCHOOL SISTERS IS EEN AUTORIJSCHOOL OPGERICHT DOOR 4 ZUSSEN GERICHT OP VROUWEN.

Hoe gaan wij te werk

Wij hanteren het nieuwe rijden. De instructrices hebben hierin een belangrijke rol, naast het geven van instructies vormen zij ook een coach of mentor voor de leerling. Samen met de leerling zorgt de instructrice ervoor dat het duidelijk is.

Het belangrijke hierin is dat je het rijden helemaal eigen maakt. Dat je zelfstandig situaties kunt oplossen en deze vooral ook tijdig aan ziet komen. En dat zo veilig mogelijk.

Wat vinden wij belangrijk

Bij Rijschool Sisters wordt de leerling niet alleen op het examen voorbereidt, maar is het ook ons eind doel dat de leerling zich in elke verkeerssituatie kan redden wanneer zij alleen in de auto zit.

RIJSCHOOL SISTERS HANTEERT HET NIEUWE RIJDEN.

Verplicht onderdeel praktijkexamen

‘Het Nieuwe Rijden’ betekent: zuinig, veilig en comfortabel rijden. Sinds 2006 is ‘Het Nieuwe Rijden’ een verplicht onderdeel in het praktijkexamen.

Wat is 'Het Nieuwe Rijden'

De kern van ‘Het Nieuwe Rijden’ is rijden met een zo laag mogelijk toerental. Schakel dus sneller door naar een hogere versnelling. De auto rolt dan langer door en dat kost minder brandstof.

Verkeersveiligheid

Een ontspannen en anticiperende rijstijl volgens “Het Nieuwe Rijden” zorgt aantoonbaar voor een verbetering van de verkeersveiligheid. De kans op een aanrijding is immers veel kleiner als je ver vooruit kijkt, ontspannen bent en een gelijkmatige en gematigde snelheid aanhoudt.

Kennismakingsactie!

 

Ben jij nog niet in het bezit van een autorijbewijs?
Heb je behoefte aan een vrouwelijke rij-instructice?
Kom je uit de omgeving van Amsterdam of Den Haag?

 

Maak dan nu kennis met Rijschool Sisters en profiteer van onze kennismakingsactie.
AANMELDEN AKTIE
Open chat
Je kunt ons ook appen!
Welkom bij Rijschool Sisters!
Hoe kunnen wij jouw helpen?