Wat hebben wij jouw te bieden?

Gratis proefles!
Gewoon even proberen. Kijken of het klikt. Of de auto je bevalt en of je overweg kan met de manier van les geven. Deze proefles duurt 60 minuten.

Rijlessen

Sinds november is het toegestaan om al vanaf 16,5 jaar te beginnen met de rijopleiding. Bij het slagen voor de theorie- en praktijkexamen is het de bedoeling dat je vanaf 17 jaar 1 jaar onder begeleiding van een ervaren bestuurder rijdt.

Lees meer

Theorie-Examen

Het huidige theorie-examen bestaat uit 65 vragen: ja/nee-vragen, meerkeuzevragen en open vragen. Je moet minimaal 12 vragen goed beantwoorden van de gevaarherkenningsvragen en 35 vragen goed beantwoorden over de verkeersregels…

Lees meer

Praktijk-Examen

Tijdens het praktijkexamen beoordeelt een examinator van het CBR of je in staat bent om zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. De examinator let onder meer op je beheersing van de auto, kijkgedrag, voorrang verlenen en het rekening houden met andere weggebruikers.

Lees meer

Spoed Cursus

Wil je snel je rijbewijs halen? Kies dan voor een spoedopleiding op maat! Een spoedopleiding kan variëren van 10 dagen tot een aantal weken. Wel dien je voorafgaand aan de spoedopleiding in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat.

Lees meer

Opfris Cursus

Ben je in het bezit van een rijbewijs en een vrouw, maar heb je al een tijd niet achter het stuur gezeten? Ben je onzeker over je rij kwaliteiten? Maak je maar geen zorgen, we bieden namelijk ook trainingen om de praktische kennis snel weer op peil te brengen.

Lees meer

Tussentijdse Toets

Voor het praktijkexamen bestaat de mogelijkheid om een tussentijdse toets (TTT) te nemen. Het is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het examen en om eventuele nervositeit weg te nemen.

Lees meer

Ben jij er klaar voor om te leren rijden?

Regio Amsterdam

 Mina 06-45763805

Regio Den Haag

Saloua 06-24316063

Kamalia 06-43895760

Fikria 06-24597107

Open chat
Je kunt ons ook appen!
Welkom bij Rijschool Sisters!
Hoe kunnen wij jouw helpen?